top of page

TeppeRent® renser i hovedsak løse tepper. Vi behandler hvert teppe eller møbel individuelt. Den rensemetoden som gir best resultat vil alltid bli foretrukket. Alle våre rensemetoder er skånsomme, effektive, miljø- og allergiforebyggende. Vi har spesialisert oss på rens av håndknyttede tepper.

UTLEIE AV RENSEMASKIN
Rens selv

Du sparer fort mange tusen kroner på å rense selv. Det er enkelt og du slipper å kjøre det som skal renses til oss. Du bør imidlertid ha mer enn to tepper eller en stol hvis du skal spare penger på å gjøre jobben selv. Du får med samme rensemidlene som vi benytter, og det følger med rensebeskrivelse i bilder. Alle klarer å rense selv!

Ønsker du at TeppeRent tar ansvar for hele jobben, finner du våre priser her.

Det er stor forskjell på rensemaskiner og rensevæske/kjemi. Maskinen bør varme opp rensevæsken, (mye mere effektivt med varm rensevæske + kortere tørketid) og den bør ha kraftig sug. (kortere tørketid, unngår krymping og fargeutglidning m.m) Rensevæsken er såpefri som betyr at du slipper å skylle/rense med rent vann.

Det koster det samme å leie en helg som èn ukedag. Da kan du hente mellom kl. 11 og 13 lørdag med innlevering mandag. I ukedagene kan rensemaskinen hentes mellom kl. 13 og 16, eller etter avtale.

Leie av rensemaskin

kr 500,- pr. døgn / helg

pluss rensemiddel kr 150,- pr. 10 liter.

 

Du kan rense tepper, møbler, senger, bilinteriør etc. Det er enkelt å rense og du får med rensebeskrivelse i bilder. (10 liter holder til en sofagruppe eller 25-50 kvm tepper)

NB! Reservèr maskin om du vil leie en helg.

Du kan laste ned veiledning til hvordan du bruker maskinen her eller klikk på bildet under her.

Rensetid
1 til 4 dager

Fra du leverer inn teppene eller møblene i vårt renseri

på Paradis, tar det 1-4 dager før du kan hente.

TeppeRent®
Sandbrekkev. 1, 5231 Paradis
Tlf: 55 92 92 72
Mobil: 41 10 55 55


ÅPNINGSTIDER

Mandag - Fredag: 9 - 16

Torsdag: 9 - 17

Lørdag: 11 - 13

Parkering rett utenfor døren.
KONTAKT OSS

HER FINNER DU OSS

Det er en stor fordel å komme Nesttunveien fra Nesttun.Vi holder til i gult hus som ligger inntil bybanestoppet. Kjør forbi innkjøringen til bybanestoppet og ta til høyre 10 meter før lyskrysset. Da står du parkert rett utenfor.

Ta kontakt med oss i TeppeRent® i dag for å få tilbud på rens av tepper og møbler!

Kontakt oss

bottom of page