top of page

TeppeRent® renser i hovedsak løse tepper. Vi behandler hvert teppe eller møbel individuelt. Den rensemetoden som gir best resultat vil alltid bli foretrukket. Alle våre rensemetoder er skånsomme, effektive, miljø- og allergiforebyggende. Vi har spesialisert oss på rens av håndknyttede tepper.

UTLEIE AV RENSEMASKIN
Rens selv

Du sparer fort mange tusen kroner på å rense selv. Det er enkelt og du slipper å kjøre det som skal renses til oss. Du bør imidlertid ha mer enn to tepper eller en stol hvis du skal spare penger på å gjøre jobben selv. Du får med samme rensemidlene som vi benytter, og det følger med rensebeskrivelse i bilder. Alle klarer å rense selv!

Ønsker du at TeppeRent tar ansvar for hele jobben, finner du våre priser her.

Det er stor forskjell på rensemaskiner og rensevæske/kjemi. Maskinen bør varme opp rensevæsken, (mye mere effektivt med varm rensevæske + kortere tørketid) og den bør ha kraftig sug. (kortere tørketid, unngår krymping og fargeutglidning m.m) Rensevæsken er såpefri som betyr at du slipper å skylle/rense med rent vann.

Det koster det samme å leie en helg som èn ukedag. Da kan du hente mellom kl. 11 og 13 lørdag med innlevering mandag. I ukedagene kan rensemaskinen hentes mellom kl. 13 og 16, eller etter avtale.

Leie av rensemaskin

kr 500,- pr. døgn / helg

pluss rensemiddel kr 150,- pr. 10 liter.

 

Du kan rense tepper, møbler, senger, bilinteriør etc. Det er enkelt å rense og du får med rensebeskrivelse i bilder. (10 liter holder til en sofagruppe eller 25-50 kvm tepper)

NB! Reservèr maskin om du vil leie en helg.

Du kan laste ned veiledning til hvordan du bruker maskinen her eller klikk på bildet under her.

Rensebeskrivelse utleie rensemaskin
Rensebeskrivelse utleie rensemaskin

Rensetid
1 til 4 dager

Fra du leverer inn teppene eller møblene i vårt renseri

på Paradis, tar det 1-4 dager før du kan hente.

TeppeRent®
Sandbrekkev. 1, 5231 Paradis
Tlf: 55 92 92 72
Mobil: 41 10 55 55


ÅPNINGSTIDER

Mandag - Fredag: 9 - 16

Torsdag: 9 - 17

Lørdag: 11 - 13

Parkering rett utenfor døren.
KONTAKT OSS

HER FINNER DU OSS

Det er en stor fordel å komme Nesttunveien fra Nesttun.Vi holder til i gult hus som ligger inntil bybanestoppet. Kjør forbi innkjøringen til bybanestoppet og ta til høyre 10 meter før lyskrysset. Da står du parkert rett utenfor.

Ta kontakt med oss i TeppeRent® i dag for å få tilbud på rens av tepper og møbler!

Kontakt oss

bottom of page