top of page

TeppeRent® renser i hovedsak løse tepper. Vi behandler hvert teppe eller møbel individuelt. Den rensemetoden som gir best resultat vil alltid bli foretrukket. Alle våre rensemetoder er skånsomme, effektive, miljø- og allergiforebyggende. Vi har spesialisert oss på rens av håndknyttede tepper.

TeppeRent® ble i 1998 etablert av Per-Andre Wiberg. Vi har 25 års praktisk erfaring samt opplæring gjennom ChemDry® og har renset mer enn 25.000 løse tepper. Våre kunder består hovedsaklig av privatpersoner, men også noen trofaste bedrifter.

Privatpersoner

Rens og impregnering av løse tepper og møbler. Flekkfjerning og luktsanering. Utleie av rensemaskiner om du vil gjøre jobben selv, samt utleie av ozonmaskiner for luktsanering. Vi befinner oss på Paradis i Bergen. Vi samarbeider med og blir anbefalt av Lone Teppeindustri.

Bedrifter

Rens og impregnering av tepper, møbler og gardiner. Utleie av profesjonelle rensemaskiner.

Vi utfører også kjemisk gardinrens på stedet. Første og eneste i Norge. Slipper å ta ned gardinene, noe som er en stor fordel for hoteller, kinoer og teater.

Ta kontakt med oss i TeppeRent® i dag for å få tilbud på rens av tepper og møbler!

Kontakt oss

Rensetid
1 til 4 dager

Fra du leverer inn teppene eller møblene i vårt renseri

på Paradis, tar det 1-4 dager før du kan hente.

TeppeRent®
Sandbrekkev. 1, 5231 Paradis
Tlf: 55 92 92 72
Mobil: 41 10 55 55


ÅPNINGSTIDER

Mandag - Fredag: 9 - 16

Torsdag: 9 - 17

Lørdag: 11 - 13

Parkering rett utenfor døren.
KONTAKT OSS

HER FINNER DU OSS

Det er en stor fordel å komme Nesttunveien fra Nesttun.Vi holder til i gult hus som ligger inntil bybanestoppet. Kjør forbi innkjøringen til bybanestoppet og ta til høyre 10 meter før lyskrysset. Da står du parkert rett utenfor.

bottom of page