top of page

TeppeRent® renser i hovedsak løse tepper. Vi behandler hvert teppe eller møbel individuelt. Den rensemetoden som gir best resultat vil alltid bli foretrukket. Alle våre rensemetoder er skånsomme, effektive, miljø- og allergiforebyggende. Vi har spesialisert oss på rens av håndknyttede tepper.

RENS AV TEPPER OG MØBLER
RESULTATET ER AVHENGIG AV RENSEMETODEN

Rensemetodene til TeppeRent® krever lite vann, noe som igjen betyr kort tørketid. Ettersom denne teknologien ikke etterlater såperester, vil både tepper og møbler som renses med denne metoden holde seg rene lengere.

Riktig rensemetode er også viktig for å bevare fettstoffene i ullen. Disse fettstoffene (lanolinen) fungerer som naturlig impregnering og beskyttelse.

IMPRIGNERING FORLENGER LEVETIDEN!

Både nye og eldre møbler bør beskyttes med impregnering.

  • Impregnering utsetter slitasjen og beskytter fargene.

  • Impregnerte tekstiler er lettere å holde rene.

Flekkfjerning med rent vann og støvsuging vil i de fleste tilfeller være nok. Å velge et lyst teppe eller møbel er derfor ikke lenger et problem. Både nye og nyrensede tekstiler bør impregneres. Dette kan du gjøre selv eller overlate til oss.

Hvert enkelt teppe renses individuelt

Forskjellig produksjonsmetode og materialvalg gjør at teppene krever individuell behandling. TeppeRent® behandler alle typer tepper. (vi har spesialisert oss på persiske,- orientalske og silketepper).

Velger du å impregnere teppet vil dette gi en optimal beskyttelse som forlenger levetiden og forenkler renholdet. Behandlingstiden er fra en til fire dager. Prisen avhenger av størrelsen, se våre priser her.

RENSEDE MØBLER VARER LENGER

Det å rense møbler øker levetiden på samme måte som om du maler eller beiser et hus. TeppeRent® renser med få unntak alle typer møbler. Fra det helt moderne til eldre stilmøbler. Vi foretrekker å rense møblene i våre egne lokaliteter, men skulle det kreves kommer vi hjem til deg.

Skånsomme, effektive miljø- og allergiforebyggende rensemetoder er grunnen til at mange foretrekker rensemetodene til TeppeRent®. Mange av våre kunder velger å impregnere møblene for å forlenge levetiden på møbelstoffet.

Prisene bestemmes ut fra type stoff, løse puter/fast stopp, med eller uten kappe osv.

Priser på rens avtales på forhånd.

Fordeler ved tepper
:
  • Varmen holder seg bedre

  • Renere luft

  • Støyen dempes

  • Mykt

  • Akustikken bedres

  • Tørt og sunt daglig renhold

Ta kontakt med oss i TeppeRent® i dag for å få tilbud på rens av tepper og møbler!

Kontakt oss

Rensetid
1 til 4 dager

Fra du leverer inn teppene eller møblene i vårt renseri

på Paradis, tar det 1-4 dager før du kan hente.

TeppeRent®
Sandbrekkev. 1, 5231 Paradis
Tlf: 55 92 92 72
Mobil: 41 10 55 55


ÅPNINGSTIDER

Mandag - Fredag: 9 - 16

Torsdag: 9 - 17

Lørdag: 11 - 13

Parkering rett utenfor døren.
KONTAKT OSS

HER FINNER DU OSS

Det er en stor fordel å komme Nesttunveien fra Nesttun.Vi holder til i gult hus som ligger inntil bybanestoppet. Kjør forbi innkjøringen til bybanestoppet og ta til høyre 10 meter før lyskrysset. Da står du parkert rett utenfor.

bottom of page